10-15 palaa Pohja 150 g vegaanisia piparkakkuja (esimerkiksi Annas) 100 g kasvimargariinia (Keiju) Kinuski 2 […]
Blogi
Pohja 24 kpl (yhtä täyteannosta varten) 2 ½ dl ruisjauhoja ½ dl vehnäjauhoja veitsenkärjellinen suolaa […]
Punajuuri kuuluu joulun makuihin. Siitä voi valmistaa myös herkullisia timbaaleja, jotka käyvät joko alkupalaksi tai […]
Etelä-Suomessa taitaa tulla lumeton joulu. Tuntuu, että tänä vuonna syksy on ollut erityisen pimeä. Nyt […]
Manteli-porkkanalaatikko 4 annosta700 g porkkanoita1-2 dl vettä120 g mantelijauhetta½ tl suolaa½ tl jauhettua muskottipähkinää¼ tl […]
Kaikki Välimeren maat ovat ylpeitä oliiviöljystään. Olen ollut mukana oliiveja keräämässä Umbriassa Italiassa. Siellä kaikkien […]
Kaalilaatikkoa, vispipuuroa, pinaattilettuja, kesäkeittoa… Kaikki ovat perinteisiä suomalaisia ruokia ja kasvisruokia jo vanhastaan, sillä kaalilaatikosta […]
Uuniperunat maistuvat sienisalaatin tai savukaura-täytteen kanssa. Perunoiden valmistus nopeutuu, kun niitä esikypsentää muutaman minuutin mikroaaltouunissa. […]
Vispipuuro on vanha suosikkijälkiruoka. Se aateloituu kauravaahdolla ja mansikkakastikkeella niin, että kelpaa vaikka juhlapöytään. 6 […]
Lämmin leipä maistuu kaikille, ja pannuleipä on helppo tehdä. Kvinoa lisää leivän tai sämpylöiden ravitsevuutta, […]