Suppilovahveropasta

noin 300 g suppilovahveroita

4-6 rkl oliiviöljyä

4-5 valkosipulinkynttä

1 tl tuoretta rosmariinia (kuivattua ½ tl)

½ tl tuoretta timjamia (kuivattua ¼ tl)

200 g kirsikkatomaatteja

¼ – ½ tl suolaa

¼ – ½ tl rouhittua mustapippuria

noin 250 g spagettia

6-8 rkl voimakasta juustoraastetta tai paahdettuja pinjansiemeniä tai rouhittuja, paahdettuja pähkinöitä (jos et käytä juustoa, lisää ripaus suolaa)

tuoretta lehtipersiljaa tai basilikaa

  1. Puhdista sienet ja haihduta niistä vesi pois pannulla, lisää öljy, viipaloitu valkosipuli, timjami ja rosmariini ja paista sekoitellen. Lisää viimeiseksi puolitetut tomaatit. Mausta suolalla ja pippurilla ja siirrä odottamaan. Jos pidät yrteistä, määrää voi lisätä.
  2. Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja sekoita sieniseoksen kanssa.
  3. Jaa annokset lautasille, lisää juustoraastetta tai pinjansiemeniä sekä tuoretta yrttiä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *